Far Breton
Jag och Lisa håller nu på att filar på texterna till boken, men det hindrade inte mig från att baka idag!
Far breton är en fransk äggkaka eller vad man nu ska kalla den för.
5-6 ekoägg
200 g ekosocker
250 g ekomjöl
3/4 liter grön ekomjölk
en nypa salt och ev lite vaniljsocker
Ljus rom efter smak
Ekorussin och torkade plommon
Blanda allt och sätt i en smörad glasform. Grädda i ca 180-175 grader i 1 timme. Servera kall. Bilder kommer sen när jag hittat digitalkameran
Cecilia
Far breton är en fransk äggkaka eller vad man nu ska kalla den för.
5-6 ekoägg
200 g ekosocker
250 g ekomjöl
3/4 liter grön ekomjölk
en nypa salt och ev lite vaniljsocker
Ljus rom efter smak
Ekorussin och torkade plommon
Blanda allt och sätt i en smörad glasform. Grädda i ca 180-175 grader i 1 timme. Servera kall. Bilder kommer sen när jag hittat digitalkameran
Cecilia
Kommentarer
Trackback